Maltepe Haberleri

maltepe haberleri ve güncel maltepe gelişmeleri, maltepe ile ilgili tüm video, maltepe fotoğrafları ve maltepe haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

İstanbul Maltepe'de süt yüklü kamyonet ile hafif ticari araç kaza yaparak devrildi. Kazada olaya karışan araç sahipleri yaralandı.

GENEL

İstanbul Maltepe'de aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yol kenarındaki dükkana daldı. Kazada 3 kişi yaralandı.

GENEL

Maltepe’de bir giyim mağazasının önünde bulunan elektrik panosunda yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Elektrik panosunun...

GENEL

İstanbul Maltepe’de kimyasal madde nedeniyle yayılan koku mahallede paniğe neden oldu. Koku nedeniyle zehirlendiği öne sürülen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

GENEL

İstanbul'un Maltepe ilçesinde motosikletiyle işe giden bir kişi, uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

GENEL

Maltepe’de D-100 Karayolunda ambulansa yol vermeyerek otomobiliyle makas atarak ilerleyen otomobil sürücüsü ambulansa çarpıp kaza yaparak trafiğin kitlenmesine sebep oldu.

GENEL

İstanbul Maltepe'de yolcu almak için bekleyen minibüsün, arkasında duran otomobile seyir halindeki bir başka aracın çarpışması sonucu minibüs havada kaldı.

GENEL

Maltepe'de çocukların boş araziye attığı torpilden dolayı başlayan yangın park halindeki otomobillere sıçradı. Olayda 2 otomobil yandı.