Güvenlik kamerası Haberleri

güvenlik kamerası haberleri ve güncel güvenlik kamerası gelişmeleri, güvenlik kamerası ile ilgili tüm video, güvenlik kamerası fotoğrafları ve güvenlik kamerası haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir’de hırsızlık amacıyla bir apartmana girerek kapıları dinleyen kadın hırsızlar, kendilerini kaydeden güvenlik kamerasına karşı yüzlerini kapatarak önlem aldı.

GENEL

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde işçileri taşıyan otobüs ile tırın çarpışması sonucu 27 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı.

GENEL

Bartın'da demir çubuk ile bir iş yerinin camını kırarak, içeriden 500 bin TL değerinde hırsızlık yaptı ama güvenlik kamera kayıtları...

GENEL

Adana’da evine giden üniversite öğrencisinin çantasını almak isteyen şahsın, genç kızı yerde sürüklemesi kameralara yansıdı.

GENEL

Esenler'de kimliği belirsiz bir şahıs park halindeki otomobili parçaladı arkadaşı da kayıt altına aldı.

GENEL

Şanlıurfa’da gece yarısı üç hırsızın rögar kapağından girip kabloları çaldığı anlar kaydedildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de müşteri kılığında girdikleri markette şampuanları pantolonlarına sokarak çalan şüpheliler, güvenlik kameralarına yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de motosiklet ile gelen iki şüphelinin bir evin balkonunda asılı halıyı çalarak kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de üç kadın bir apartman dairesine girerek altın kelepçe bilezik çaldı. Kadınlar mahallenin korkulu rüyası oldu. 

GENEL

Karabük'te aranan inşaat hırsızını bulabilmek için ekipler 40 GB boyutunda görüntüleri tek tek izledi. Kim olduğu teşhis edilen şahsın ise...