Gölpazarı Haberleri

gölpazarı haberleri ve güncel gölpazarı gelişmeleri, gölpazarı ile ilgili tüm video, gölpazarı fotoğrafları ve gölpazarı haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Emekliye ayrılan Gölpazarı İlçe Özel İdare Müdürü Tümer Aksul, Gölpazarı Kaymakamı Tahir Ardal'ı makamında ziyaret etti.

BÖLGE

Bilecik'te ticari aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca vurması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

BÖLGE

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Karaahmetler köyünde sonbaharın gelmesiyle birlikte ceviz hasadı dönemi başladı. Ceviz üretiminde Türkiye 3'üncüsü Bilecik oldu.

BÖLGE

Gölpazarı Kaymakamı Tahir Ardal ve İlçe Tarım Müdürü Nurettin Kartal ile Gölpazarı Ceviz İşleme ve Kurutma Tesisini ziyaret ettiler.

BÖLGE

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde hasadı başlayan cevizler kurutmaya bırakıldı.

BÖLGE

Bilecik Gölpazarı Açık Cezaevi'nden firar eden şahıs Bozüyük'te yakalandı.

BÖLGE

Bilecik'in Gölpazarı İlçesi'nde sürücülerin trafikte daha rahat seyredebilmesi maksadıyla istişarelerde bulunan Gölpazarı İlçe Trafik Komisyonu tarafından bir takım yeni kararlar...

BÖLGE

AK Parti Söğüt ve Gölpazarı İlçe Başkanlıklarına yeni atamalar yapıldı.

BÖLGE

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine başta olmak üzere il genelinde 90 bin dekar alanda yağlık ve çerezlik ayçiçeği hasadı başladı.

BÖLGE

Bilecik'te seyir halindeki otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

BÖLGE

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde traktörün şarampole yuvarlanması sonucunda sürücü hayatını kaybetti.

BÖLGE

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan araç şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada sürücüsü yaralandı.