Fethiye Haberleri

fethiye haberleri ve güncel fethiye gelişmeleri, fethiye ile ilgili tüm video, fethiye fotoğrafları ve fethiye haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Burdur-Fethiye kara yolu Hacılar mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin, önce trafik levhasına ardından da yol kenarında bulunan oto koltuklara...

GENEL

Burdur-Fethiye karayolunda seyir halinde olan otomobilin Mürseller köyü kavşağında refüj yapımı için yola bırakılan bordür taşı yığınına çarpması sonucu 2...

GENEL

Burdur-Fethiye karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin bariyere çarpıp şarampole düşmesi sonucu kaza meydana geldi. Kazada 4 kişi yaralandı.

GENEL

Burdur'un Tefenni ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır 10 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

GENEL

Fethiye'de iki otomobilin çarpıştığı kazada, 1 çocuk yaşamını yitirirken; 10 kişi yaralandı.

GENEL

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir evde meydana gelen tüp patlaması sonucu bir kişi ağır şekilde yaralandı.

GENEL

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kayınpederi, kayınvalidesi ile 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladıktan sonra kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

GENEL

Muğla’nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesindeki dünyaca ünlü Kelebekler Vadisinin zirvesinden düşen Abdullah Kaynak isimli vatandaş hayatını kaybetti.

GENEL

Muğla'nın Fethiye ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.

GENEL

Fethiye Körfezi açıklarına yük gemisinde meydana gelen patlamada biri ağır dört kişi yaralandı.

GENEL

Muğla'da evinden çıkıp hastaneye doğru giden kadına yol üzerinde araba çarpması sonucu hayatını kaybetti.

GENEL

Muğla'da kafa kafaya çarpışan araçlardaki sürücülerden birisi emniyet kemeri olmadığı için yola savrularak kafasından ağır darbe aldı.