Dinar Haberleri

dinar haberleri ve güncel dinar gelişmeleri, dinar ile ilgili tüm video, dinar fotoğrafları ve dinar haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

BÖLGE

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

BÖLGE

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada bir kilogramın üzerinde uyuşturucu madde çıktı, konuyla ilgili olan şüpheli...

BÖLGE

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde polis tarafından eğlence mekanlarına yönelik denetim uygulandı.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde yaşanan hırsızlık olayının birisi hamile iki şüphelisi kadın, yakalandı. Kadınların Eskişehir’de de hırsızlık suçuna karıştıkları öğrenildi.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkan yabancı plakalı otomobilin şarampole girmesi sonucu kaza meydana geldi. Kazada 4 kişi yaralandı.

BÖLGE

Afyonkarahisar'da bir süredir kayıp olarak aranan emekli polis memurunun cansız bedeni yol kenarında bulundu.

BÖLGE

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, belediyeye ait Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Geçici Rehabilitasyon Merkezi'nde çekilen görüntüler hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Görüntülerde telef...

BÖLGE

Afyonkarahisar’da yük treninin çarptığı traktörde 1 kişi öldü, 1 kişide yaralandı.

BÖLGE

Afyonkarahisar’da demiryolundan yaklaşık 1 ton 50 kilogram bakır kablo çalan 2 şahıs jandarmanın yakın takibi sonrası başarılı sonuçlar alarak yakalandı.

BÖLGE

Dinar'da okul servis araçlarına yönelik denetim yapıldı.

BÖLGE

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde güvenlik güçleri tarafından ilçede kurulan semt pazarında 'Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) hakkında farkındalık çalışması yapıldı.