Arazi Haberleri

arazi haberleri ve güncel arazi gelişmeleri, arazi ile ilgili tüm video, arazi fotoğrafları ve arazi haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Sakarya'nın Hendek ilçesinde boş arazide çıkan yangın itfaiye ve orman ekiplerince yapılan müdahale neticesinde söndürüldü.

GENEL

Erzurum’un Hınıs ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada amca 2 yeğenini av tüfeği ile öldürdü.

BÖLGE

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Ovacık köyünde boş arazide çıkan yangın ev ve ahırlara ulaşmadan kontrol altına alındı.

GENEL

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 2 dekar alan hasar gördü.

GENEL

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir aile aralarında bulunan sorunları halledebilmek için toplandı. Aralarında yıllardır arazi anlaşmazlığı konusu bulunan ailenin barışmak için...

BÖLGE

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde içinde su kaynatılan kazan altındaki ateşten sıçrayan kıvılcım yüzünden çıkan arazi yangını itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü.

GENEL

Burdur'un Bucak ilçesinde tarlada balya makinesinden yangın çıkması sonucunda 9 dekarlık alan ve balya makinesi yanarak kül oldu.

BÖLGE

Bilecik'te boş bir arazideki tutuşan eşyalar, itfaiyenin anında müdahalesi sonrası kısa sürede söndürüldü.

BÖLGE

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde çıkan arazi yangını itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşları ve müdahalesiyle ormanlık alana zarar gelmeden söndürüldü.

GENEL

Çorum'un Osmancık ilçesinde, kendisine ait arazi üzerine yapılan 3 mahalle, 3 köy ve 1 ilçeye ulaşım sağlayan yola şeritler çeken...

BÖLGE

Bilecik'te iki binayı tehlikeye atan yangın kimseye zarar gelemden söndürüldü.