Anız Haberleri

anız haberleri ve güncel anız gelişmeleri, anız ile ilgili tüm video, anız fotoğrafları ve anız haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


BÖLGE

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde çıkan anız yangını itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.

BÖLGE

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, hasat zamanının da sona ermesiyle vatandaşları son günlerde artan anız ve orman yangınları konusunda uyarıda bulundu.

GENEL

Isparta'nın Gelendost ilçesinde çıkan anız yangını ekipler tarafından ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

BÖLGE

Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Günyarık köyünde zirai alanında çıkan anız yangını ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

GENEL

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde anızda çıkan yangın nedeniyle 4 tarla bir mezarlık küle döndü. Yaklaşık 20 dönümlük arazi alevlere teslim oldu.

GENEL

Çorum’un Alaca ilçesinde çıkan anız yangını zorlukla kontrol altına alındı.

GENEL

Adana Kozan ilçesinde anız yangını sonrası çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Ekipler, soğutma çalışmasına başladı.

GENEL

Edirne’nin Keşan ilçesinde çıkan anız yangını rüzgarın da etkisiyle büyürken, Orman İşletme ve itfaiye ekipleri ile vatandaşlar yangının söndürülmesi için...

GENEL

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde çıkan yangında 200 dönüm anız alan yandı.

GENEL

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde çıkan anız yangına müdahale eden traktör yandı.