Eskişehirspor’un genç takımları, bu hafta önemli maçlara çıkıyor. U19 takımı, lig liderliğini korumak için Giresunspor’u sahasında ağırlarken; U17 takımı, Sincan Belediyesi Ankaraspor ile mücadele edecek. U15 ve U14 takımları ise sırasıyla Karacabey Belediyespor ve Belediye Kütahyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Eskişehirspor U19 takımı, Elit B Liginde liderlik koltuğunu koruyarak güçlü bir performans sergilemeye devam ediyor. Bu hafta, 12 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de Eskişehirspor tesislerindeki Vali Hanefi Demirkol sahasında Giresunspor ile karşılaşacak. Geride kalan 8 maçta topladığı 19 puanla zirvede yer alan Eskişehirspor U19, taraftarının desteğiyle bu maçı da kazanmayı hedefliyor.

Bölgesel U17 Ligi’nde ise Eskişehirspor, sezonun başlangıcını 4-2’lik galibiyetle yaptıktan sonra geçtiğimiz hafta Karamanspor’u 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. U17 takımı, 12 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te yine Vali Hanefi Demirkol tesislerinde Sincan Belediyesi Ankaraspor’u ağırlayacak.

U15 Gelişim Ligi’nde geçen hafta Balıkesir karşısında 4-0’lık etkileyici bir galibiyet elde eden Eskişehirspor, 13 Ekim Pazar günü deplasmanda Karacabey Belediyespor ile mücadele edecek.

Son olarak, U14 Gelişim Ligi’nde sezonun ilk maçında Balıkesir ile 0-0 berabere kalan Eskişehirspor U14 takımı, 13 Ekim Pazar günü Belediye Kütahyaspor ile oynayacağı maç için yola çıkacak.

Kaynak: Spor Servisi