Eskişehirspor U19 takımı yeniz sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Antrenör Yiğit Cumalı gözetiminde antrenmanlarına devam eden takım 17 Ağustos’ta sezonu açacak.

2024-2025 sezonunun U19 Elit B Ligi’nde başlaması beklenen ilk hafta karşılaşmaları, bir hafta ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilk etapta 10 Ağustos’ta başlayacağı duyurulan lig, takımların evrak ve oyuncu lisans işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle 17 Ağustos Cumartesi gününe ertelendi. Bu süreyi değerlendirerek eksikliklerini gidermek ve yeni sezona güçlü ve iddialı bir giriş yapmak isteyen genç şimşekler yoğun tempoda hazırlığını sürdürüyor.

Hedef 3 puan

Ligin ilk hafta karşılaşmasında kendi sahası ve taraftarı önünde mücadele edecek genç yetenekler bu avantajı kullanıp sezona 3 puanla başlamak istiyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde 17 Ağustos Cumartesi günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma için hazırlıklar devam ediyor. yiğit Cumalı oyuncularını en iyi şekilde lige hazırlamak isterken uzun lig maratonunda son ana kadar mücadele etmelerini istiyor.

Kaynak: Spor Servisi