Saçlarımıza iyi bakmanın yolu yaşam kalitemizin iyi olmasından geçer. Stresten uzak ve sakin bir hayat standardımızın olması vücudumuzda her yere iyi geldiği gibi saçlarımıza da iyi gelecektir. 

Düzenli ve yeterli su tüketimi saçlarımızın sağlıklı ve uzun olmasında en önemli etkendir. Bol su içmeli ve vücudu asla susuz bırakmamalıyız.

Şampuan kullanımına özen göstermeliyiz. Özellikle tuzsuz şampuanlar tercih etmeli ve saç yıkama sıklığımızı her geçen gün arttırarak değil, belirli periyodlar haline getirmeliyiz. 

Saçlar nasıl hızlı uzar? 

Daha önce deneyip sonuç almamış olabilirsiniz çünkü sürekli ve devamlı kullanımda işe yarayan en etkili formül Hindistan cevizi yağıdır. Hindistan cevizi yağı pek çok şeye iyi geldiği gibi saçlarımızın sağlıklı uzamasına da iyi gelir. Soğuk sıkım Hindistan cevizi yağını haftada 1 ya da 2 kez saçınıza uygulamanız ve en az yarım saat beklemeniz saçınızın her zaman parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayacaktır. Uzun vadede ise hızlı uzamasına ve uzarken kırıklarının oluşmamasına faydalıdır.

Tüm bunların yanında kullanılan kozmetik ürünler, ısı uygulamaları ise saçınıza gözle görünmeyen ciddi zararlar verirler. Her şeyin doğallığını aradığımız bu günlerde saçımız için en doğal yollar bunlar. Bir kadının en güzel makyajı saçlarıdır.

Saçlarınıza iyi bakın!

Kaynak: Haber Merkezi