Takım dağıldı!

2023-2024 sezonunda tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmek zorunda kalan ve yapılan transferlerle şampiyonluğun kaçması ile birlikte takımın statü gereği hepsinin serbest kalması dikkat çekmişti. 2024-2025 sezonunda doğrudan şampiyonluk parolasıyla lige başlamak için kolları sıvayan ancak bu güne kadar geçen sezon takımın iskelet kadrosunda doğrudan yer alan Sergen Şakirler ve Hayrettin Cengiz’den sonra kaleci İhsan Turgut Kirveli’nin de bu ikilinin yanına gideceği söylemleri taraftarları isyan ettirdi.

Taraftar endişeli!

Siyah kırmızılı taraftarlar Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok ve ekibine gösterdikleri tepkilerde “Yönetim ne zaman icraata başlayacak?” sorularını sormaya başladılar. Eskişehirspor cephesinde yönetimin öncelikli olarak yeni teknik patron tercihini yapacağı şu günlerde kadroda yer alan futbolculara ‘bekleme’ çağrısında bulunmaması sil baştan yeni takımın oluşturulmasına işaret olarak yorumlanıyor. Birbirini tanıyan oyuncu grubunun dağıtılması yeni sezonda işleri daha da zorlaştıracağına işaret olarak yorumlanıyor.

3 banko isim gitti

Kulüp Başkanı Ulaş Entok ve yol arkadaşlarının mevcut kadrodaki oyuncularla bir görüşme yapmadığı giden oyunculardan ortaya çıkan tablo net ortada. Biran önce geçen sezonki kadroda var olan ve takıma katsı sağlaması düşünülen isimlerle mutlaka bir görüşme yaparak beklemeleri yönünde çağrıda bulunmaları isteniyor. Sergen Şakirler, Hayrettin Cengiz’den sonra kaleci İhsan Turgut Kirveli’ye de teklifler aralıksız sürüyor. Yönetimde yer alan isimlerin geçen sezonki futbolcuları tanımaların rağmen sessiz kalması dikkat çekiyor.

İşte o tepkiler!

Eskişehirsporlu taraftarlar yönetime yönelik sordukları sorular şu şekilde: !Yönetimin ne konuda bir girişimi var onu bir açıklasalar mı artık? Bu sessizlik neden? Bal’da Turgut’dan iyi kaleci mi bulacağız.”, “Bu yönetim bizi bitirmeye mi geldi en iyi 2 oyuncumuz gitti zaten kaleciyi tutun bari.”, “Tam olarak yönetim neyi düşünüyor?”, “Yönetimin hangi konuda girişimi var acaba?”, “Bu yönetim ne yapıyor abi ? @UlasEntok başkanım iyi misiniz ? Takımda kalması gereken 4-5 oyuncu vardı hepsi gidiyor.”

Kaynak: Spor Servisi