Eskişehirspor’un eski hücum oyuncusu Barış Memiş, A Milli Futbol Takımımızın Portekiz karşısında aldığı sonuçla birlikte sosyal medyasından sitem dolu mesajlar yayınladı. Memiş, teknik adam Montella’yı eleştirirken Arda Güler, Yunus Akgün ve Altay Bayındır’a sitem etti.

"İnsanların sana güvenmesini neden sağladın"

Memiş yayınladığı mesajlarda şu ifadeleri kullandı; “Yunus Akgün abicim sen ayakta duramayacak mısın? Altay Bayındır senin ne işin var orada? Sen oraya neden çıkıyorsun sen neden paniksin neden sakin değilsin? Oyunu neden en arkadan seyretmene rağmen okuyamıyorsun hocaya ben oynamak istemiyorum neden demedin kendine güvenmediğin halde insanların sana güvenmesini neden sağladın?”

Nasıl dünya starı olacaksın?

Arda Güler’in ilk 11 yer almaması ve oyuna geç girmesi sonucu A Milli Takım Teknik Direktörü Montella eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Montella ‘Arda Güler konusunda çok üzgünüm. Hakikaten yorgundu, sakatlık riski vardı’ açıklamasında bulunmuştu. Memiş, bu açıklamaya ve Arda Güler’e de sitem etti. Memiş, “Arda abim bu sözler doğruysa nasıl dünya starı olacaksın nasıl, çok merak ediyorum nasıl olacaksın? Arda Güler sen de hocaya ‘Evet yorgunum’ dediysen eğer hala daha oyuna girmiyorsan biz sana boşuna ümit bağlamışız dünya yıldızımız olacak diye. İmkansız ne dinlenmesi aslanım sen de mi kamera şakasısın. Taşı sıksan suyunu çıkarırsın o yaşta ne yorgunluğu”

Montella’yı da eleştiren Memeiş , “Skor 3-0 dakika 70 Arda oyuna giriyor. Bari hiç alma artık son maça sakla. Akıl tutulması ne demek daha iyi anlıyorum. Kenan Yıldız gibi birini oturtuyorsan sen rüya aleminde bir şeyler yaşıyorsundur o beyninde” dedi.

Kaynak: Spor Servisi