Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor, yıllarca forma göğüs sponsorluğunu üstlenen ETİ ile anlaşmaya vardığını vurgulayan bir paylaşım yaptı. ETİ’nin senelerdir bilinen müziği ile anons edilen paylaşım EsEs taraftarları arasında büyük heyecan ve sevince yol açtı. Yüzlerce taraftar paylaşımı yorum yağmuruna tuttu.

Kanatlı’yı ziyaret ettiler

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok ve genel sekreter Yusuf Ünal, ETİ Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı’yı ziyaret etti. Ziyaret sonrası yapılan paylaşımda da “Geçmişte olduğu gibi bugün de Eskişehirspor’umuzun yanında olan Kanatlı ailesine ve Firuzhan Kanatlı'ya camiamız adına teşekkürlerimizi sunarız” denildi.

Murat Diri: Ölü toprağını kaldırır

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri de, EsEs’in paylaşımını alıntılayıp “Bu çok güzel bir haber. Manevi değeri çok yüksek. Eskişehirspor ile özdeşleşmiş olan şehrimizin gururu ETİ reklamının armamızın yanında yer alması şehrimizdeki ölü toprağını da kaldırır. Şehrimizin tüm markaları ETİ gibi bu duyarlılığı gösterirse Şampiyon olmamız engellenemez” ifadelerini kullandı. 

Öte yandan anlaşmanın içeriği ile ilgili detay verilmezken, daha önce olduğu gibi forma göğüs sponsorluğunda anlaşma sağlandığı öğrenildi.

İşte Eskişehirspor'un ETİ paylaşımı;

Kaynak: Haber Merkezi