Eskişehirspor’dan ayrılan 20 yaşındaki genç yetenek Hasan Alp Altınoluk’un yeni adresi belli oldu. 2024-2025 sezonunda İnegölspor’un formasını terletecek oyuncu resmi imzayı attı. Genç santrafor yeni sezonda takımının başarısına katkı sunmak ve bireysel performansını yükseltmek istiyor.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Ünalan, “Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda dış transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün Eskişehirspor’dan gelecek vadeden 20 yaşındaki forvet Hasan Alp Altınoluk ile 3 yıllık anlaşma sağladık. Hasan kardeşimiz 3 sezondur Eskişehirspor A takımında forma giyiniyordu inşallah bundan sonra kulübümüzün başarısı için mücadele edecek. Anlaşmanın hem Hasan kardeşimize hem de kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“Takımım ve kendim için çok çalışacağım”

Hasan Alp Altınoluk ise “İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Burada kendimi göstererek hem kulübüme katkı sağlamak hem de göstereceğim performans ile üst liglere transfer olmak istiyorum. Bunun için çok çalışacağım. Transferimde emeği bulunan hocalarımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. Hasan Alp, DSİ Bentspor altyapısından yetişip Eskişehirspor’a gelerek profesyonel olmuştu.

Kaynak: Spor Servisi