Cengizhan parladı

Eskişehirspor’un gol umutlarından biri olan Cengizhan Avcı hazırlık maçlarındaki performansı ile göz doldurdu. Polatlıspor’dan Eskişehirspor’a büyük umutlarla gelen ve yeni sezonda başarının anahtarlarından biri olan başarılı oyuncu Cengizhan Avcı ilk maçında 2 gol birden attı. Yakup Demirci’nin ortalarında klas vuruşlar yaparak fırsatçılığını gösteren oyuncu teknik kadrodan da tam not aldı. Tecrübeli oyuncu yeni sezonda takımını sırtlayıp, atacağı gollerle birlikte şampiyonluğa yürümeği hedefliyor.

Necati’den güzel sinyaller

Eskişehirspor’un gol umutlarından biri olan diğer isim Necati Önal da mücadelesi ile teknik heyetten tam not aldı. Çorluspor’da şampiyonluk sevinci yaşayan ve sezon başı Eskişehirspor'a katılan tecrübeli oyuncu Necati Önal hırsı ile dikkat çekerken oyuna sonradan girmesine rağmen hırsı, mücadelesi ve azmiyle dikkatleri üzerine çekti.

Cenk’ten yerinde müdahaleler

Yeni sezonun dikkat çeken transferlerinden olan Cenk Özbey, tecrübesiyle birlikte hazırlık maçlarında öne çıkan isimlerden oldu. Balıkesirspor ile hazırlık dönemi geçiren ve hazır olarak takıma katılan defans oyuncusu yerinde müdahaleleri ile beğeni topladı. Uşakspor ile oynanan maçta da ilk 11’de görev alan başarılı oyuncu gelecek sezonda başarılı olacağının sinyalleri verirken hırsı ve isteği ile takdir topladı.

Kaynak: Spor Servisi