Kırmızı Şimşekler’de transfer hamleleri sürecek. Sil baştan bir takım oluşturan ve yeniş sezonda savaşan, şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak istediklerini her zaman dile getiren yönetim bu doğrultuda isimlerle olan görüşmelerine devam ediyor.

Yoğun bir transfer haftasını geride bırakan Es Es’te yeni haftada da transferlerin devam etmesi bekleniyor. Oldukça hareketli bir transfer dönemi geçiren siyah kırmızılılar son olarak 1926 Bulancakspor’da forma giyen 33 yaşındaki hücum oyuncusu Murat Kara imzayı atmıştı. Teknik Direktör Ergun Ortakçı’nın raporu doğrultusunda transferler devam edecek.

“Ses getiren bir takım olacağımızı düşünüyorum”

Eskişehirspor Futbol Şube Sorumlusu Safa Üstünbaş, transferlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kendi kulüplerinde başarılı olmuş oyuncuları takıma kazandırdık. Bize başarıya taşıyacak, hedefe ulaştıracak oyuncularla anlaştık. Halen eksik gördüğümüz mevkilere oyuncular alacağız. Hocamız bugün geliyor. Önümüzdeki hafta topbaşı yapacağız. Yoğun bir dönem bizi bekliyor. Takımımızı yukarılara taşımak için yönetim olarak çalışıyoruz. Lige kadar hazır bir kadromuz olacak. İyi bir kamp dönemiyle ligde ses getiren bir takım olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Kaynak: Spor Servisi