Cumaya kadar 3 imza

Eskişehirspor Futbol Şube Sorumlusu Safa Üstünbaş, Eskişehirspor’un transfer çalışmalarında kaynak arayışının sürdüğünü söyledi.

Oyuncularla temasların sürdüğünü ve peşinat ödemeleri adına kaynak bulma arayışında olduklarını söyleyen Üstünbaş, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Listemiz de yer alan oyuncularla temaslarımız sürüyor. Bugün veya yarın peşinatlar konusunda kaynak yarattığımız takdirde, prensipte anlaştığımız en az 3 oyuncuya daha Cuma gününe kadar imza attırmayı planlıyoruz. Şu an Ergun Hocamızın istediği doğrultusunda üç mevkiye transfer planlıyoruz. Bunlar stoper, 6 ve 8 numara pozisyonunda oynayabilecek oyuncular olacak. Şu an görüşmelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluğu istiyoruz

Üstünbaş, nokta atışı transferlerle şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak istediklerini belirterek,  “Bilindiği üzere, geçtiğimiz sezon bu hedefe yakın olmamıza rağmen, şampiyonluğu kaçırmıştık. Bu defa aynı hataları yapmayarak hedefe ulaşmak istiyoruz. Bunun içinde güçlü bir kadro oluşumu içindeyiz. Takımımız için doğru oyuncuları almak için çaba gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: Spor Servisi