2 Eylül Spor Kulübü Başkanı Safa Üstünbaş ve yönetim kurulu üyeleri Eskişehirspor Kulübünü ziyaret ettiler.

Ziyarette Kulüp Başkanı Erkan Koca ile bir araya gelen ve bu sezon Eskişehir Süper Amatör Lig’de şampiyonluk parolasıyla sezona başlayacağı bildirilen 2 Eylül Spor Kulübü Başkanı Safa Üstünbaş ve ekibi her zaman Eskişehirspor’un yanında olacaklarının mesajını verdi.

Öte yandan Eskişehirspor sevdalılarından "Her Daim Müdavim" tayfası dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne giderek Kulüp Başkanı Erkan Koca ve Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ile bir araya gelerek Eskişehirspor’a destek olma adına loca satın aldılar.

Kulübün resmi sitesinden yapılan paylaşımda şu görüşlere yer verildi:

“Kulüp Başkanımız Erkan Koca, bu sezon Eskişehir Süper Amatör’de mücadele edecek olan 2 Eylül Spor Kulübü’ne başarılar diledi. Bir adet batı loca alarak kulübümüzün yanında olan 2 Eylül Spor Kulübü yönetimine, destekleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

"Her Daim Müdavim" tayfası bir adet doğu loca alarak kulübümüze destekte bulunmuştur. Kendilerine destekleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Diana Detailing firması sahibi Caner Dayıoğlu ve Onka Enerji Otomasyon firması sahibi Onur Karaer, bir adet batı loca alarak kulübümüze destekte bulunmuşlardır. Kendilerine destekleri için teşekkürlerimizi sunarız.”

Kaynak: Spor Servisi