Eskişehirspor Futbol Şube Sorumlusu Safa Üstünbaş, sil baştan oluşturulan takımdan umutlu olduklarını belirtirken istedikleri oyuncuları takıma kazandırdıklarını ifade etti.

Hocamızın isteği olursa gerekeni yaparız

Üstünbaş, “Genel olarak kadromuza birinci seçenekteki oyuncuları dahil ettik. Şu an transferi tamamlamış durumdayız. Ergun Hocamızın ekstra bir istediği olursa gerekeni yaparız. Şu an ilk etapta kolay takımlarla hazırlık maçları alıyoruz ve oynuyoruz. İlerleyen süreçte takımın performansı arttığı zamanda 3. Lig ve BAL Ligi takımlarıyla hazırlık maçları yapmayı planlıyoruz. Şu an Teknik Direktörümüz Ergun Ortakcı yönetiminde takımımız iyi bir hazırlıklar dönemi geçiriyor” dedi.

Sponsorluk ve reklam görüşmeleri sürüyor

Üstünbaş borçlar için kaynak arayışında olduklarını söyleyerek “Bu süreçte amacımız transfer yaparak bir takım sahaya çıkarmaktı. Bunu başardık. Ayrıca bunu yaparken de diğer borçlar için kaynak yaratmaya çalışıyoruz. Şuan Tesislerimizde herkes mutlu ve özverili şekilde çalışıyor. Perşembe günü personel ödemelerini yapacağız. Ayrıca SGK ve Diğer Vergi borçlarını da günü güne ödüyoruz. Kulübe gelir sağlamak amacıyla bir yandan da sponsorluk görüşmeleri yapıyoruz. Şuan kol ve şort kısmına sponsorluk almak için bazı görüşmelerimiz var. Bunun yanın da Led ekranlara reklam için çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanında taraftarımızın da kombinelere ilgi göstermesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Spor Servisi