Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, yeni sezon öncesi hazırlıkların sürdüğünü dile getirirken sezondan beklentilerinin büyük olduğunu söyledi. Bulundukları ligden memnun olmadıklarını ifade eden Entok, “Eskişehirspor’un bulunduğu ligden hiçbirimiz memnun değiliz. Bu sezon, kucaklaşma ve sabır sezonu olacak. İnşallah sonu güzel olacak” dedi.

“Mutlaka yeni oyuncular katacağız”

Taraftarlara ve camiaya umut dolu mesajlar veren Başkan Entok, “Göreve geldiğimiz günden bu yana özveriyle çalışıyoruz. Tüm takımımızla birlikte yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Futbolcularımız artık sahaya çıktı. Allah sakatlık göstermesin. Eskişehirspor’un bulunduğu ligden memnun değiliz ama bu sezondan umutluyuz. Takımımıza mutlaka yeni oyuncular katacağız. Hocamızın raporları doğrultusunda hareket ediyoruz. Özellikle kaleci transferi üzerinde duruyoruz ve bu konuda görüştüğümüz isimler var” şeklinde konuştu.

“Maçlarımızı Atatürk Stadyumu’nda oynamak istiyoruz”

Stadyum konusuna da değinen Ulaş Entok, "Stadyumda bazı ufak tefek pürüzler var. Amatör kulüp statüsünde olduğumuz için bize bir saha tahsis edilecek. Ancak biz maçlarımızı Atatürk Stadyumu’nda oynamak istiyoruz. O stadyum Eskişehirspor’un maçlarını oynaması için yapıldı. Milletvekilimiz Nebi Hatipoğlu da bu konuda görüşmelerini sürdürüyor" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Spor Servisi