Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Eskişehirspor, yeni sezon öncesinde forma sırt sponsorunu belirledi. Siyah-kırmızılı ekip, AcnTURK Sigorta ile anlaşma sağladı.

Eskişehirspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, sigorta acentelerinin bir araya gelerek kurduğu ilk ve tek sigorta şirketi olan ACNTurk Sigorta ile sponsorluk anlaşması imzaladığı belirtildi. Açıklamada, önümüzdeki günlerde kulüp tarafından duyurulacak önemli projelerin de dahil olduğu sponsorluk sözleşmesinin, Kulüp Genel Sekreteri Avukat Yusuf Ünal, Kulüp Avukatı Çağdaş Çelik ve AcnTURK Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi tarafından imzalandığı ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 “Kulübümüz, sigorta acentelerinin bir araya gelerek kurduğu ilk ve tek sigorta şirketi ACNTurk Sigorta ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Önümüzdeki günlerde kulübümüz tarafından duyurulacak önemli projelerin de dahil olduğu sponsorluk sözleşmesi, Kulüp genel sekterimiz avukat Yusuf Ünal, kulüp avukatımız Çağdaş Çelik ve AcnTURK Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi tarafından imzalandı. 

Eskişehirli değerli iş insanı Murat Büyükçelebi'ye teşekkür ediyor, bu iş birliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz” 

Muhabir: Fatih Arduç