Kucak Dolusu Hayaller, Eskişehirspor iş birliğiyle anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Bu kapsamda, Seyitgazi Kümbet Şehit Ekrem Saygı İlk-Ortaokulu ve İlhan Ünügür İlkokulu öğrencileri, Eskişehirspor - 2 Eylül SK karşılaşmasında ağırlandı.
Minikler, Eskişehirspor’un coşkusunu ve tribün atmosferini yakından deneyimleme fırsatı buldu. Kucak Dolusu Hayaller tribününde yerlerini alan çocuklar, kırmızı-siyahlı renklere gönül veren taraftarlarla birlikte maçı izleyerek unutulmaz anlar yaşadı.
Daha önce de birçok öğrenciye bu deneyimi yaşatan Kucak Dolusu Hayaller ekibi, çocukları Eskişehirspor ile buluşturmaya devam edeceğini belirtti. Eskişehirspor sevgisini küçük yaşta aşılamayı amaçlayan organizasyon, futbolun birleştirici gücünü en güzel şekilde ortaya koydu.