Takımın yeni oyuncularından Oğuzhan Düzenli’nin deneme sürecinde olduğunu ifade eden Üstünbaş, “Oğuzhan ile ilgili nihai kararı Teknik Direktörümüz Ergun Ortacı verecek. Transfer işlemlerimizi büyük ölçüde tamamladık, belki bir savunma oyuncusu almak isteyebiliriz ama bu bütçemizle sınırlı olacak” diye konuştu.

Hazırlık süreci ve hedefler

Hazırlık dönemini başarılı bir şekilde geçirdiklerini vurgulayan Üstünbaş, çeşitli rakiplerle yapılan özel maçların yanı sıra daha zorlu takımlarla da karşılaştıklarını kaydetti. “Yönetim ve teknik ekip olarak takımımızın durumundan memnunuz. Hedefimiz belli ve bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Artık ligdeki maçları bekliyoruz” dedi.

İlk maç için geri sayım

Eskişehirspor, sezonun ilk karşılaşmasını Kumluca Belediyespor ile oynayacak. Üstünbaş, “Cumartesi sabahı kahvaltıdan sonra yola çıkacağız. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Bugün ise Domaniç ekibi ile son bir hazırlık maçı yapacağız. Bu karşılaşmada teknik ekibimiz genç oyunculara şans verecek, A takım oyuncularını riske etmek istemiyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.

Kaynak: Spor Servisi