Eskişehirspor’da Murat Kara ve Nizamettin Akgül ile son görüşmeler yapılıyor. Son dakika bir sorun yaşanmadığı takdirde iki isimde önümüzdeki sezon Eskişehirspor forması giyecek.

Gözler golcü Murat Kara’da

Gol problemi yaşamak istemeyen yönetim tecrübeli isim Necati Önal ile anlaşmıştı. Golcü futbolcunun önümüzdeki günlerde şehre gelerek imzayı atması bekleniyor. Yönetim golcü Murat Kara’ya da imza attırmak istiyor. Tecrübeli isim geçen sezon 20 maçta 22 kez fileleri havalandırmıştı. Teknik Direktör Ergün Ortakçı’nın 1926 Bulancakspor’dan talebesi olan Kara, siyah kırmızılı renkli formayı giymeye çok yakın.

Kanatta Nizamettin heyecanı

Yönetim kanat oyuncusu Nizamettin ile de görüşme halinde. Anadolu Üniversitesi şampiyonluk yaşayan ve geçen sezon da devre arası takımdan ayrılan Nizamettin ile yönetim kurulu son pazarlıkları yapıyor. 2 oyuncuda da ısrarlı olan yönetim kurulu hem Murat Kara hem de Nizamettin ile anlaşma sağlar ise oyuncuları hafta içi Eskişehir’e çağırarak imza attırmayı hedefliyor. İki futbolcuyla da mutlu son yakın gibi görünüyor.

Kaynak: Spor Servisi