Bölgesel Amatör Lig’de herkesin gözünü kulağını TFF’ye verdiği şu günlerde Eskişehirspor’un hangi grupta yer alacağı merakla bekleniyor.

Siyah kırmızılı takım 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig için hazırlıklarını sürdürürken takım 4.etap kamp çalışmalarına Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde başladı. Teknik Direktör İbrahim Baş’ın yönetimle karşılıklı görüşme yaparak şampiyonluk yolunda hata yapılmaması adına transfer isteminde bulunmuş yönetim bu konuda girişimlerine başlamıştı.

Şuana kadar siyah kırmızılı camiada teknik patron Baş’ın istediği transferler henüz gerçekleşmedi.

Sezona en iyi şekilde hazır olarak girmek isteyen ve transferin kapanmasına uzun bir süre kala yönetimin transfer için düğmeye bastığı biliniyor.

Öte yandan tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecek olan Eskişehirspor’da sezon için hazırlık maçları sürüyor. Kırmızı Şimşekler Pazar günü ESTÜ Stadı’nda saat 16.30 da başlayacak olan karşılaşma için Bursa temsilcisi Bölgesel Amatör Lig’de geçen sezon başarılı bir grafik çizen ve bu sezon için şampiyonluğa oynayan ekip kurduğu öğrenilen Görükle Belediyespor maçı belki de sezon öncesi en önemli hazırlık maçı olarak görülüyor.

Kaynak: Spor Servisi