Eskişehirspor' Başkan Vekili Niyazi Çelik, yeniş sezon çalışmaları, hedefler ve transferlere dair önemli açıklamalarda bulundu. Mücadele eden güçlü bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirten Çelik, yeni sezonda şampiyon olarak şehri ateşlemek istediklerini ifade etti. . Çelik, kombine ve reklamlar ile ilgili de hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

“Deneyimli isimleri takıma kazandırıyoruz”

Çelik açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Takımımıza 2. ve 3. Lig’de oynamış ve şampiyonluklar yaşamış deneyimleri isimleri takıma kazandırıyoruz. Amacımız, iyi bir hava yakalayarak sezonu şampiyonlukla taçlandırmak. Şu an transfer komitemiz iki önemli orta saha oyuncusunu Eskişehir’e getirmek için çalışıyor.”

“Şehre şampiyonluk vermek istiyoruz”

Sportif başarısızlıkların şehri etkilediğini söyleyen Çelik, “Bildiğiniz üzere Eskişehirspor son 4 yılda üst üste küme düştü ve hak etmediği Bölgesel Amatör Lig’e kadar geriledi. Bu sportif başarısızlıklar şehri de oldukça etkiledi. Bizde Efsaneyi hak ettiği yerlere çıkartmak için çalışmalar yapıyoruz. İlk olarak bu sezonu şampiyon tamamlayarak şehri yeniden hareketlendirmek ve Eskişehirspor etrafında kenetlenmesini amaçlıyoruz. Daha sonra yaşanacak bu birlik ve berberlikle alacaklı isimleri ziyaret edip borçlarını silmelerini isteyeceğiz. Ama önce bu alacaklı isimlere ve şehre bir şeyler vermemiz lazım. Bu da şampiyonluk” dedi.

Kaynak: Spor Servisi