Isparta-Burdur kara yolunda saat 12 sıralarında gerçekleşen kazada, Enes Turşan’ın kullandığı 55 ANV 47 plakalı motosiklet kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Turşan ve eşi Nazlı Turşan, motosikletten savrularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, polis ve sağlık ekipleri, çifti Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Enes Turşan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nazlı Turşan’ın ise durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Acı detaylar sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıktı

Kaza, Enes Turşan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından yaklaşık iki saat sonra meydana geldi. Turşan, motosikletiyle dinlenme tesisinde çekilmiş bir fotoğrafı "ufak bir kamp" notuyla paylaşmıştı. Çiftin son paylaşımları yürek burktu. 

Başarıları ile isimlerini duyurmuşlardı 

Eskişehir’de kuaförlük yapan Enes Turşan, saç kesimi konusunda ulusal ve uluslararası yarışmalarda önemli dereceler elde etmiş bir isimdi. Türkiye üçüncülüğü ve dünya dördüncülüğü gibi başarıları bulunan Turşan, mesleğinde tanınmış bir kuafördü. 

Soruşturma devam ediyor 

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. Olay, Eskişehir'de büyük bir üzüntüyle karşılanırken, genç kuaför Enes Turşan’ın vefatı sevenleri ve meslektaşlarını yasa boğdu.

Enes Turşan’ın Bilecik’in Söğüt ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Kuaförkaza

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı