Eskişehir’de 15 Ekim tarihinde sabah 7:10’da evden çıkan ve tekrar eve dönmeyen yüzde 60 zihinsel engelli İsmail Karaçoban’dan 3 gündür haber alınamıyor.

Odunpazarı ilçesi Ihlamur Mahallesi Çaldere Sokak'ta ikamet eden  İsmail Karaçoban isimli yüzde 60 zihinsel engelli vatandaş, 15 Ekim Salı  günü sabah saat 07:10'da evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Edinilen bilgilere göre, evinden ayrılan Karaçoban daha sonra Esentepe semtinde görüldü. Son olarak K51 numaralı otobüse bindiği belirtilen vatandaşın izini sürmek için başlatılan arama çalışmalarından henüz sonuç alınamadı.

Yakınları, 16 Ekim Çarşamba günü durumu Yıldıztepe karakoluna bildirerek kayıp ihbarında bulundu. Polis ekipleri, Karaçoban'ı bulmak için geniş çaplı arama çalışmaları başlattı.

İsmail Karaçoban hakkında herhangi bir bilgiye sahip olanların, en yakın polis karakoluna giderek veya 112’i arayarak ihbarda bulunmaları önemle rica olunurken, ayrıca 0545 449 19 64 numaralı telefona da ulaşabilirler.

Muhabir: Fatih Arduç