Eskişehir Tepebaşı Fatih Mahallesi Prof. Dr. Orhan Oğuz caddesi'nde yaşayan ve duyarsız sürücülerin kaldırımları işgal etmesi vatandaşa isyan ettirdi.  

Eskişehir'de yıllardır süren trafik sorunlarına karşı alınmamış önemler ve çözülmemiş problemlere karşı bir vatandaş şu şekilde konuştu;

Eskişehir'de ki trafik sorunları neden görülmüyor? görmezden geliniyor? Hergûn gazetelerde haberler de söz konusu sorun dile getiriliyor, gözler önüne seriliyor yinede görmezden geliniyor. Şehrin yöneticileri hiç mi? Gazete haber okumuyor. Özellikle kaldırım İşgalindeki sorunlar arttı her kaldırımda araç işgali görmek mümkün, park yasağı, duraklamanın yasak olduğu yerlerde araçlar, durakların önünde yanında araç işgalerinden geçilmiyor ve şehrin yöneticilerinin umrunda değil, esnaflar ve sürücüler artık o kadar rahat kaldırımları işgal edebiliyor. Nasıl olsa gören yok ceza yok engel olan yok düşüncesiyle kaldırımları işgal etmekte sınır tanımıyor. Burası Fatih mahallesi Prof. Dr. Orhan Oğuz caddesi çift numaralı kaldırımların olduğu alan esnaf aracıyla eşyalarıyla tam bir işgal etmiş durumda, artık yeter hepimiz birer yayayız can Güvenliğimiz için araçsız işgalsiz Kaldırımlar istiyoruz.

Eskişehirli vatandaş bu durumun genel bir sorun olduğunu ve yıllardır bu şekilde devam ettiğini dile getirirken bir an önce yetkililerden gerekli çalışmaların başlatılmasını istedi. 
 

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı