Eskişehir’de Odunpazarı ilçesinde Kıbrıs Bulvarı’nı Altay Caddesi’nde bağlayan dönemeçte sürücülerin tabeladaki kurallara uymaması kazaya davetiye çıkarıyor.

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesi’nde bulunan işlek caddede, ne yazık ki tehlikeli sürüş alışkanlıkları nedeniyle tehlikeli yolculuklar yaşanıyor. Kıbrıs Bulvarı ile Altay Caddesi'ni birleştiren dönemeçte yaşanan trafik ihlalleri, vatandaşların can güvenliğini tehdit ediyor.

Söz konusu dönemeçte yer alan trafik levhalarına uymayan sürücüler, hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatını riske atıyor. Hız sınırını aşan, dönüşlerde dikkatsiz davranan ve yol verme kuralına uymayan araçlar, kazaların eşiğinden geçiyor.

Yol üzerinde yer alan “yol ver” levhasına sürücüler uymazken, dönemeç üzerinden yol hakkı olan sürücüler beklemek zorunda kalıyor, beklemeyen sürücüler ise yol hakkını kullanmak istediğinde kaza ihtimali daha da artıyor.

Yolu sık kullanan sürücüler yoldan geçen ve tabela kurallarına uymayan sürücülerin dikkatli olması için, çağrıda bulunarak trafikte güvenlik çağrısında bulundu.

Ölümbulvarı
Ölümbulvarı2Ölümbulvarı3

Muhabir: Beste Temel