Eskişehir’de Tepebaşı Belediyesi'nin Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi'nde Mart ayında hizmete başlayan destek programları büyük bir ilgi görüyor. Merkez, öğrencilerin hem akademik hem de sosyal gelişimine katkı sağlayan birçok program sunuyor. Ayrıca, Liselere Geçiş Sistemi'ne hazırlanan 8. sınıf öğrencileri için de destek eğitimleri düzenleniyor.

Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, 9 derslik, 3 etüt salonu ve 1 çok amaçlı salonuyla geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Merkezde, alanında uzman eğitmenler tarafından 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için akademik ve sosyal gelişimi destekleyici programlar düzenleniyor. Şu anda merkezde eğitim programlarından 450 öğrenci faydalanıyor.

Merkezde, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve Rehberlik gibi derslerin yanı sıra Liselere Geçiş Sistemi'ne hazırlanan 8. sınıf öğrencileri için de destek programları düzenleniyor. Bu programlara 40 öğrenci katılıyor.

Eskişehir’de Cuma günü okullar tatil mi? Açıklama geldi Eskişehir’de Cuma günü okullar tatil mi? Açıklama geldi

Eğitimden memnun olan veliler, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve ekibine eğitime verdikleri destek için teşekkür ediyorlar.

Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, yetkililere 0 (222) 320 27 42 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Kaynak: Hatice Esin Kırnalı