Espark Eskişehir Park Bahçe Peyzaj Temizlik A.Ş., 17 kilik "Güvenlik Görevlisi" pozisyonu için personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular 8 Ağustos 2024 ile 10 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak olup, başvuru sahiplerinin özgeçmişlerini [email protected] adresine göndermeleri gerekecek. E-posta dışında başvuru kabul edilmeyeceği duyuruldu.

Başvurular 11 Ağustos 2024 tarihinde değerlendirilecek ve uygun bulunan adaylar mülakata çağrılacak. Çalışma yeri Büyükşehir Belediyesi'ne ait birimler olup, çalışma süresi belirsiz, çalışma saatleri ise vardiyalı olacak.
Başvuru koşulları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, adli sicil kaydı bulunmamak, en az lise mezunu olmak, 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Eğitimi Sertifikası ve Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı'na sahip olmak ve görevini yapmaya engel sağlık sorununa sahip olmamak yer almaktadır. 

Başvurular için sadece özgeçmiş (CV) istenmekte olup, görevlendirilecek personelin ise Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Genel Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapacağını belirtildi. 

İlan detayları;  

Iş Ilano1
 

Muhabir: Beste Temel