3.Ulusal Yunus Emre Hoşgörü Hentbol Turnuvası heyecanlı karşılaşmaların ardından sona erdi. Porsuk Spor Salonu’nda üç boyunca devam eden ve ilgi gören karşılaşmalarda son gün büyük bir heyecan yaşandı. 4 takımın mücadele ettiği karşılaşmalar çekişmeli anlara sahne oldu.

Nefes kesen karşılaşmalar

Günün ilk karşılaşmasında Nilüfer Belediye Spor Kulübü ile Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Büyük heyecanın yaşandığı maçta kazan taraf Nilüfer Belediye Spor Kulübü oldu. bir diğer maçta ise Mihalıççık Belediye Spor Kulübü ile Spor Toto takımları karşılaştı. Heyecanın ve çekişmenin zirve yaptığı maç, karşılıklı atılan gollerle 34-34 beraberlikle tamamlandı. Oynanan maçların ardından Nilüfer Belediye Spor Kulübü birinci olurken, Spor Toto ikinciliği, Mihalıççık Belediye Spor Kulübü üçüncülüğü, Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü de dördüncülüğü elde etti.

3.Ulusal Yunus Emre Hoşgörü Hentbol Turnuvası’nı birincilikle tamamlayan Nilüfer Belediye Spor Kulübüne kupasını Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum verirken, ikinci olan Spor Toto takımına kupasını Gençlik Spor Şube Müdürü Ozkan Çimen, üçüncü olan Mihalıççık Belediye Spor Kulübüne kupasını Nilüfer Belediye Spor Kulübü idarecisi Serdar Baturkan takdim etti.

Kaynak: Spor Servisi