Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde gerçekleşen sezon açılış maçına Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Necati Sarıca, mahalle muhtarları, Süper Amatör ve Birinci Amatör Küme’de yer alan kulüp temsilcileri ile Seyitgazispor ve Gökmeydanspor yöneticileri ve çok sayıda futbol sever katıldı. 

Seyitgazispor adına açıklama yapan sportif direktör Mutlu Er “Geçen yılki kadromuzu koruyarak ilçemiz gençlerinden kadroya takviyeler yaptık ve genç ağırlıklı bir kadro yapmaya çalıştık.

Yeni sezonda Kağan Oğur hocamızla anlaşarak seyir zevki yüksek bir oyunla ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ederiz. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun ve başarılar getirsin” dedi.

Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Necati Sarıca ve Çatören mahalle muhtarı Cengiz Gül, iki takıma da başarılar dileyerek başlama vuruşunu yaptılar. 

Centilmence ve dostluk görüntüleri içinde geçen maç 4-4 berabere bitti. Futbolseverler oldukça keyifli ve bir o kadarda heyecanlı maç seyretmiş oldu.

Maç sonrası Eylül Otomotiv sahibi Ömer Kuş iki takım onuruna yemek verdi. 

Gökmeydanspor Kulüp Başkanı Hilmi Yıldırım organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muhabir: Fatih Arduç