Tepebaşı Belediyesi tarafından ETİ Caddesi kum sahada kurulan ekran ile Eskişehirliler milli maç gecesinde bir araya geldi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 Turu’nda Ay Yıldızlılar Avusturya ile mücadele etti. EURO 2024 coşkusunu birlikte yaşamak isteyen yaklaşık 10 bin Eskişehirli ise Tepebaşı Belediyesi’nin ETİ Caddesi kum sahaya kurduğu ekran karşısında buluştu. A Millî Takımımız, EURO 2024 Son 16 Turu’nda Avusturya’yı 2-1 mağlup edip çeyrek finale yükselerek büyük bir gurur yaşattı. Açık havada ekran karşısında buluşan Eskişehirliler ise atılan goller ve galibiyetle büyük bir coşku yaşadı.

Arçelik’in destekleriyle düzenlenen etkinlikte maçı büyük bir heyecanla izleyen Eskişehirliler kurulan ekrandan dolayı Tepebaşı Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini iletti.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında milli takıma başarılar dileyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Tüm Türkiye tek yürek olarak A Milli Futbol takımımızın yanındayız ve #Bizimçocuklar ile gurur duyuyoruz. Bize sergiledikleri performans ile büyük bir coşku yaşattılar. Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli takımımızı kutluyorum. #Bizimçocuklar’a başarılar diliyorum” dedi. 

Ay Yıldızlılar’ın 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de Hollanda ile karşılaşacağı çeyrek final maçında tüm Eskişehirliler yine Tepebaşı Belediyesi tarafından Arçelik’in destekleriyle ETİ Caddesi kum sahada kurulacak ekran karşısında buluşacak.

Dev EkranDev Ekran2
 

Muhabir: Fatih Arduç