Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 2 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Kayıtlar online olacak

29 Ekim Gençlik Merkezinde gerçekleştirilecek yaz dönemi eğitimleri için kayıtlar, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’te online olarak alınacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek 22 farklı başlıkta başlayacak eğitimler arasında gençler için birçok seçenek bulunuyor. Fitness, pilates (3 grup), hit cardio, zumba (2 grup), resim, yoga, tango (2 grup), salsa, bachata, gitar, klasik gitar, bağlama, İngilizce speaking intermediate (orta seviye), American English advanced master class (C1-C2), İngilizce speaking (A1-A2), sepet yapımı ve kağıt takı, Rusça A1 (sertifikalı), diksiyon (sertifikalı), diksiyon ve sunuculuk (sertifikalı), Almanca A1 (sertifikalı), İngilizce A1 (sertifikalı), işaret dili (sertifikalı) gibi kurslar gençlere sunulacak.

Sosyal medyadan duyurulacak

Belediye yetkilileri online kayıt linkinin, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’te, “esktgm” adlı sosyal medya hesaplarından paylaşılacağını belirtti. Kurslar ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, 0 (222) 322 18 45 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

Kurs Detay
 

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı