Tepebaşı Belediyesi, her yıl binlerce kişinin faydalandığı Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Gençlik Merkezleri tarafından gerçekleştirilecek yeni dönem eğitimleri için kayıtlar, 6 Temmuz Cumartesi günü online olarak alındı. Online kayıt işlemlerine gençler, yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 buçuk saatlik sürede 750 gencin kayıt işlemi gerçekleştirildi.

Tüm branşlar için kontenjanlar dolarken, eğitimler 8 Temmuz Pazartesi günü başladı. Kurslara kayıt yaptıran gençler de Tepebaşı Belediyesi’ne ücretsiz olarak sunulan eğitim çalışmaları için teşekkürlerini iletti. Eğitimler hakkında detaylı bilgi almak ve yedek listeye kayıt yaptırmak isteyenler 0 (222) 322 18 45 numaralı telefondan 29 Ekim Gençlik Merkezi yetkililerine ulaşabiliyor.

22 branş arasında hangi eğitimler var?

29 Ekim Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek eğitimler arasında; Fitness, pilates (3 grup), hit cardio, zumba (2 grup), resim, yoga, tango (2 grup), salsa, bachata, gitar, klasik gitar, bağlama, İngilizce speaking intermediate (orta seviye), American English advanced master class (C1-C2), İngilizce speaking (A1-A2), sepet yapımı ve kağıt takı, Rusça A1 (sertifikalı), diksiyon (sertifikalı), diksiyon ve sunuculuk (sertifikalı), Almanca A1 (sertifikalı), İngilizce A1 (sertifikalı), işaret dili (sertifikalı) yer alıyor.

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı