Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcuları, Bulgaristan’ın Kreova kentinde 25 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Flöre Kampı'nda yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Kamp sonrası gerçekleştirilen Fencing Cup Turnuvası'nda Eskişehirli sporcular, çeşitli kategorilerde büyük başarılara imza attı.

Turnuvada zirvedeler

U-12 erkekler flöre kategorisinde Hasan Kemal Canko birinci olurken, Kadir Kaan Ocak ikinci sırada yer aldı. U-14 kadınlar flöre kategorisinde Selin Ece İncesu birinci, Derin Ezel Kaya ikinci, Öykü Gencer ise üçüncü oldu. U-17 kadınlar flöre kategorisinde Duru Gülkan şampiyon olurken, Nil Minsin ikinci, G. Derin Manavoğlu üçüncülük elde etti. U-17 erkekler flöre kategorisinde Kerem Atik birinci, Ömer Alanyalı ise ikinci sırada yer aldı.

Ayrıca, 2-3 Eylül 2024 tarihlerinde Ankara'da düzenlenen Türkiye U14 Açık Turnuvası'nda kadınlar flöre kategorisinde Selin Ece İncesu ikinci olarak önemli bir başarı daha kazandı.

Eskişehir SEM yetkilileri, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, gösterdikleri özveri ve başarılarla gurur duyduklarını belirtti.

Kaynak: Spor Servisi