Listemizi hazırladık etkinlik dolu bir haftaya kendinizi hazırlayın. Bir haftanın daha eğlence rotalarını derledik. Bu hafta Karagöz ve Hacivat’la kahkaha tufanı yaşarken aynı zamanda kendinizi geliştirebileceğiniz hayal gücünüzün kapılarını açan eğitici atölyelerle buluşacaksınız. 

7’den 77’ye herkese uygun etkinlik 

Küçük büyük herkese kahkaha garantisi veren, 7’den 77’ye herkesin ayrılmaz ikilisi, aralarındaki çekişmeyle güldüren ama bir o kadar da düşündüren, dersler veren Karagöz Hacivat Gölge Oyunu bu kez çocuklar için geliyor. Türk toplumunun eğlence kaynaklarından biri olan bir tanesi olan, hiciv sanatının devamı adına önemli olan Karagöz ve Hacivat oyunu çocuklara eğlenceyi garanti ediyor. 18 Kasım’da saat 15.00’da çocuğunuzla birlikte Mahfil Sahne’de geleneksel oyunumuzun eğlencesini birlikte yaşayabilirsiniz. 

Atölyelerle kendinizi keşfedip geliştirin 

Pratik bir atölyeye ne dersiniz? Elinizin hünerlerini konuşturmaya hazır mısınız? Ebru sanatını daha yakından tanıyıp eğlenirken öğrenin.

19 Kasım’da kimseye söz vermeyin. Kendini eğitici bir güne hazırlayın ve ebru sanatıyla tanışın. Ebru Atölyesiyle eşsiz parçalar ortaya çıkarırken kendinizi keşfedin. Saat 15.00’da Mahfil Sahne’de düzenlenecek etkinlikte ebru sanatının kökenlerine inerken bir yandan da hayal gücünüzü geliştireceksiniz.

Peki ya heykel atölyesi ilginizi çeker mi? Sizlere yine kendinizi geliştirebileceğiniz eğlenirken öğrenebileceğiniz bir atölyeden bahsedeceğiz. Hayal gücünüzle birbirinden özel eserler ortaya çıkarın. 23 Kasım 19.30’da Mahfil Sahne’de yaratıcılığınızı konuşturacaksınız. 

Bilal Sonses Eskişehir’de 

Bir caz gecesine daha hazırlanın. İlgiyle takip edilen caz gecelerine bir yenisi daha ekleniyor. Cansu Nihal Akarsu Quintet etkileyici performansı ile 21 Kasım saat 20.00’de Sanat ve Kültür Sarayı Senfoni Salonu’nda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 

Son yılların gözde sanatçısı çıkardığı parçalarla listeleri altüst eden Bilal Sonses Eskişehirli hayranlarıyla buluşacak. 24 Kasım’da IF Performans Hall’de şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek olan Bilal Sonses konserine biletler tükenmeden yetişin. 

90’lar ruhunu yaşayın…

Dejavu 90'lar 2000'ler Türkçe Pop Gecesi ile dansa ve eğlenceye doyacaksınız. 90’ların unutulmaz parçaları ile unutulmaz bir gece yaşayacaksınız. Bu gece de dans, müzik, eğlence sınır tanımayacak. 24 Kasım Cuma akşamı eğlencenin dozunu baya bir kaçıracaksınız.

Kaynak: Haber Merkezi