Harıl harıl etkinlik arayanlar adına biz listemizi yaptık. Kendiniz ya da çocuklarınız için eğlenceli program arayışı içinde iseniz yazımıza göz atmanızda fayda var. 

Çocuklar için eğlenceli tiyatrolar 

Çocuklarınıza doğayı ve çevreyi tanıtmak ve sevdirmek ister misiniz? Peki bunu bir tiyatroyla yapmak? Bobo size bu konuda yardımcı olabilir. Eğlenceli ve macera dolu Bobo’nun Yolculuğu sizleri bekliyor. 9 Aralık Cuma günü Haller Gençlik Merkezi’nde çocuğunuzla birlikte tiyatroya giderek eğlenebilirsiniz.

Sırada kendinizi geliştirebileceğiniz bir etkinlik var. Yılbaşına doğru adım adım ilerlerken yılbaşı temalı bir origami atölyesine ne derseniz? 9 Aralık’ta saat 15.00’de Mahfil Sahne’de düzenlenecek bu etkinlikle kağıt katlamanın püf noktalarını öğrenirken aynı zamanda yeni bir hobiye kavuşabilirsiniz. Yeni yıla güzel bir başlangıç yapmak sizin elinizde.

Kötü Bir Gün, 9 Aralık’ta Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde sizlerle olacak. Kara komedi olan Kötü Bir Gün’de otorite, sınıf çatışması konuları ele alınırken aynı zamanda derin yüzleşmelere de tanıklık edeceksiniz. 

Çocuklar için etkinliklerimiz devam ediyor. Karlar Kraliçesi çocuklar için geliyor. 10 Aralık Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sergilenecek çocuk oyununda müzik ve dansın eşsiz uyumuyla birlikte eğlenceli zaman geçireceksiniz. Çocuklar için eğlenceli bu etkinlik saat 13.00’te Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sizleri bekliyor. 

Sagopa Kajmer hayranlarıyla buluşacak 

Türk Müziği sevenleri de unutmadık. Mahfil Sahne’de sizleri Klasik Türk Müziğine doyacağınız bir akşam bekliyor. 10 Aralık Pazar günü düzenlenecek bu etkinlikte kulaklarınızın pası silinecek. 

90’lar yolculuğu tekrar başlıyor. Hepimizin çok sevdiği şarkılarıyla enerji depoladığımız 90’lar şarkıları 13 Aralık’ta sizlerle olacak. Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi’nde sesiniz kısılana kadar bağırmaya, ayaklarınızda derman kalmayacak kadar hoplayıp zıplamaya, eğlencenin dozunu nirvaya çıkarmaya hazırlanın. Bu aktivite özellikle arkadaşlarınızla birlikte kaçırmak istemeyeceğiniz türden…

Rap müzikleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sagopa Kajmer, Eskişehirli sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sözleriyle bir haykırış içinde olan Sagopa Kajmer, sevenlerinin ruhuna dokunmayı sürdürüyor. 15 Aralık IF Performans Hall’de şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek olan Sagoba konserini kaçırmayın deriz.

Kaynak: Haber Merkezi