Yeni yıl arifesinde etkinlik arayışı içinde olanlar için ne var ne yok araştırdık ve sizler için listemizi hazırladık.  Bu hafta kendinize vakit ayıracağınız eğitici atölyeler, çocuklarınızın için eğlendirirken öğreten çocuk oyunları ve birbirinden başarılı sanatçıların konserleri sizleri bekliyor. 

Eğlenceli ve eğitici atölyeler sürüyor 

Yılbaşına doğru geri sayım sürerken yeni yıl heyecanı herkesi sarmış durumda. Sizler de bu yılbaşında sevdiklerinize ikram edeceğiniz atıştırmalıkları el emeğinizle yapmak ister misiniz? O zaman sizleri hem eğlenceli hem de lezzetli bir atölye bekliyor. 23 Aralık’ta Folks Local Coffee’de gerçekleşecek Kurabiye Yapım Atölyesi Yılbaşı Özel etkinliğinde yılbaşı hediyeliklerinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz. Yılbaşı konseptli olarak tasarlayacağınız kurabiyeler anlamlı bir hediye olurken siz de eğlenceli zaman geçireceksiniz. 

Eskişehirliler atölyeleri çok sevdi. Sırada ebru atölyesi var. 23 Aralık’ta Mahfil Sahne’de sizleri yine eğlenirken öğreneceğiniz bir atölye bekliyor. Hem ebru sanatını öğreneceksiniz hem de hayal gücünüzle eserler ortaya çıkaracaksınız. 

İki Elin Sesi Var’dan yılbaşı özel konseri 

Minikler kulaklarınızın pasını silecek. 23 Aralık Cumartesi günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Korosu Yeni Yıl Konseriyle karşınızda olacak. Yaşları küçük ama yetenekleri büyük çocuklar, saat 19’da başlayacak olan etkinlikte sizleri eşsiz performanslarıyla büyülemeye geliyor. 

Yeni yıl öncesi tiyatro sever minikleri de unutmadık. Kraliçe Kuşun Peşinde 24 Aralık’ta sizlerle. Arkadaşlık üzerine etkileyici ve eğlenceli bir çocuk oyunu olan Kraliçe Kuşun Peşinde’yle çocuklarınız hem renkleri öğrenecek hem de problemleri çözme yetisi gelişecek. 

Kayıp Hazine 24 Aralık’ta Kim Sahne’de sizlerle. Miniklerimiz için çocuk oyunlarımız devam ederken bu oyunda beklenmedik sürprizlere hazırlıklı olun. 

Sırada konserler…

Dillerden düşmeyen popüler şarkıların sahibi Pera, Eskişehirlilerin kulaklarının pasını silmeye geliyor. Yılbaşı öncesi eğlenceli bir konser arayışı içindeyseniz 27 Aralık IF Performans Hall’de gerçekleşecek bu konser için avantajlı bilet fırsatlarını kaçırmayın. 

Son dönemde dillerden düşmeyen şarkıların sahibi Can Ozan, Eskişehirli sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 24 Aralık’ta Milyon Performans’ta hayranlarıyla buluşacak olan Can Ozan şarkılarını Eskişehirli sevenleri için seslendirecek. 

Yılbaşı öncesi 90’lar konseri iyi gider bizce. Sizlerde yılın son kurtlarını dökmek istiyorsanız adres IF Performans Hall olabilir. Gidenlerin çok şanlı olduğu, dans, müzik ve eğlence üçlüsünün zirve yapacağı etkinlikte sizler de yerinizi alın ve yeni yıla yenilenmiş, dinç kurtlarını dökmüş olarak girin. 29 Aralık’ta sizlere şimdiden iyi eğlenceler…

Kaynak: Haber Merkezi