Bu hafta Eskişehir’de hangi etkinlikler olacak, bizleri neler bekliyor diye merak mı ediyorsunuz? Yazımızı okumaya devam edin ve eğlencenin adreslerini öğrenin.

 İşte Eskişehir’deki konserler, tiyatrolar, festivaller ve daha fazlası… 

Eskişehir’de her zaman mutlaka bir festival vardır eğlence sınır tanımaz. Gençleri hangi festival mi bekliyor? 3D Gençlik Festivali için geri sayım başladı. 

Dinleme, Diyalog, Dayanışma (3D) Gençlik Festivali’nde sosyal duyarlılığınız artarken var olan sorunlara çözümler üreteceksiniz. Beyin fırtınasına doyacağınız, sunduğunuz çözüm yollarınızla sosyal-siyasal zenginliğinizi arttırmak için bu festival kaçmaz. 27-28 ve 29 Ekim tarihlerinde Kanlıkavak Park’ında düzenlenecek festival, gençlere kişisel gelişimleri için bulunmaz fırsatlar sunacak. 

Eskişehir’de hangi konserler var? 

Peki ya konserler…

Hayatın stresinden kurtulup kendinizi şarkıların ritmine bırakmaya hazır mısınız?

Son dönemin çıkış yapan gruplarından olan Yedinci Ev kulaklarımızın pasını silmeye geliyor. Yedinci Ev çok sevilen ve dillerden düşmeyen şarkılarını hep bir ağızdan söylemek için 26 Ekim 2023 Perşembe akşamı Milyon Performans Eskişehir sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Gülşen ve Köfn Eskişehir’e geliyor

Bi Tek Ben Anlarım desem kesin anlarsınız… Köfn 27 Ekim 2023 Cuma günü Milyon Performans’ta Eskişehirlilerle buluşmaya hazırlanıyor. Arkadaşlarınızla sevdiklerinizle eğlenmek istiyorsanız bu fırsat kaçmaz.

Eskişehir büyük bir konsere hazırlanıyor. Türk pop yıldızlarından sevilen şarkıcı Gülşen 27 Ekim’de bizlerle. Bir saniye durmamaya eğlencenin dibine vurmaya hazır mısınız? Şarkılara hep bir ağızdan eşlik edeceğimiz ve Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız konser Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda olacak. Sevilen sanatçıyla birlikte coşkulu konsere hazır olun. 

Eskişehir’de çocuklar için etkinlik

Çocukları da unutmadık…

Pinokyo 21 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Çocuğunuzla birlikte tiyatronun tadına varmak isterseniz Pinokyo doğru adres olacaktır. 

Kültür söyleşilerini seviyor ve takip ediyorsanız tam size göre bir etkinlik için gün sayılıyor. Kutuplaşan gazeteciliğin yolculuğuna tanık olmaya hazır olun. Gazeteci Yazar İpek Özbey 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 19.30’da Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde Eskişehirlilerle buluşacak.

Kaynak: Haber Merkezi