Biz listemizi sizler için hazırladık. Geriye sizlerin planlarınızı yapıp uygulamak kaldı. Yine tiyatro ve konserlerle dolu bir hafta olacak. 

Haftayı boş geçmek istemiyorsanız etkinliklerden seçin beğenin ve gönlünüzce eğlenin. Hadi birlikte bu haftanın nabzını tutalım. 

Tiyatroya doyacaksınız…

İnteraktif doğaçlama tiyatro gösterisiyle tiyatroyu yaşamak ve hissetmek ister misiniz?

2010 yılında Eskişehir’de kurulan ve başarılı gösterileriyle adından söz ettiren Diyalektik Tiyatro Ekibi, 11 Kasım 2023 Cumartesi günü Kim Sahne’de doğaçlama tiyatro gösterileriyle Eskişehirlilerin karşısında olacak. Saat 20.00’de başlayacak bu gösteride sadece seyirci kalmanıza gerek yok. Kendinizi bir anda sahnede bularak tiyatroyu iliklerinize kadar yaşayabilir eşsiz bir deneyim parçası olabilirsiniz. Spontane gelişen durumlarla kendinizi akışa bırakmaya ve anın tadını çıkarmaya hazır olun.

Sırada bir tiyatro oyunumuz daha var. Haller Gençlik Merkezi’nde 14 Kasım’da gerçekleşecek tek perdelik ‘Yaban Arısı’, aradan geçen yıllar sonrası tekrar bir araya gelen iki çocukluk arkadaşı kadının hayatın akışında değişen ve değişmeyen yönleri ile karşı karşıya kalmalarını hem ilgi çekici hem de sıra dışı olarak ele alacak. Bu ilginç yolculuğa şahit olmak isterseniz adres belli. 

Vampir Köylü’nün tadını çıkarın 

Sırada sıra dışı bir etkinliğimiz var. Vampir Köylü.

Sen kimsin vampir mi köylü mü? Vampir köylü, bir grup insanın vampirleri bulmaya ve öldürmeye çalıştığı, vampirlerin de kendilerini gizlemeye ve köylüleri avlamaya çalıştığı sürükleyici bir oyun. Siz de kendinize güveniyorsunuz, rol yapmada ustayım kimse beni çözemez diyorsunuz bu oyunu kaçırmayın. Eğlencenin dozunun tavan yapacağını bu etkinlikte oyun esnasında ikramlar da verilecek. Mahfil Sahne’de 16 Kasım’da yapılacak etkinlikte kendinizden emin olun ve ikna kabiliyetinizi sonuna kadar zorlayın. Asla sizi anlamalarına izin vermeyin şans yanınızda olsun.

Çocuklarımız için de etkinliğimiz hazır. 12 Kasım’ı çocuklarınıza ayırın ve ailecek eğlenin. Masal Dokumacısı Zeynep Sezgin’in masal dinletisini kaçırmayın. Mahfil Sahne’de saat 15.00’de gerçekleşecek etkinlik masalseverleri buluşturacak. 

Konserler birbiri ardına sizi bekliyor 

Farklı bir tarz isteyenlere ise yine etkinliğimiz hazır. Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla birleştirerek farklı ve eşsiz bir yorum yakalayan Ahmet Aslan, sevenleriyle buluşacak. Bu farklı yoruma eşlik etmek isterseniz 11 Kasım’da saat 20.30’da Yunus Emre Kültür Merkezi’ne bekleniyorsunuz. 

Şimdi ise listemizde yükselen gruplardan biri var. Altüst Olmuşum, Ölümle Yaşam Arasında, Dünyanın En Güzel Kızı… Bahsettiğimiz grup 2016 yılında hayatımıza giren Mavi Gri…

Alternatif rock gruplarından Mavi Gri, 11 Kasım Cumartesi günü Milyon Performance’de sevenleriyle buluşacak. Mavi Gri’yle birlikte şarkılara eşlik etmek isterseniz biletler tükenmeden yetişin. 

Sırada şarkıları yorumlama tarzıyla dikkatleri üzerine çeken, tarzıyla ve ses tonuyla farklılık yaratan bir isim var. 

Son yılların çıkış yapan sesiyle milyonları büyüleyen Melek Mosso Eskişehir’de sahne almaya hazırlanıyor. 15 Kasım’da The Garden Mazi Restaurant’ta gerçekleşecek olan konserde Melek Mosso hayranlarıyla bir araya gelecek. 

Kimse yerinde duramayacak

Veee asıl bombayı en sona sakladık. Eskişehir’i inletmeye öyle bir grup geliyor ki yer yerinden oynayacak hazır olun.

Bütün parçalarını ezbere bildiğimiz, farklı yorum ve tarzlarıyla kendilerine hayran bırakan Türkiye’nin en iyi rock gruplarından Athena Eskişehir’e geliyor. 17 Kasım’da Milyon Performance’de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Athena konserini aman kaçırmayın bu fırsat bir daha yakalanmaz deriz. Athena’yla birlikte şarkıları bir ağızdan haykırarak rahatlamaya hazırlanın. Öyle ki dertleri sıkıntıları bir süre de olsa unutacağınızın garantisini veriyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi