Haftanın etkinlik listesi bizden, planlar sizden. Sağlam bir konser listesine hazır olun. Sevilen isimler Eskişehirlilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Cem Adrian geliyor! 

En büyük bombayı başta verelim istedik. Sıkı tutun öyle bir isim geliyor ki Eskişehir’e tüyleriniz diken diken olacak. Her şarkısıyla adından söz ettiren, sesiyle tüm Türkiye’yi kendine hayran bırakan Cem Adrian Eskişehir’e geliyor. Her şarkısında bir parça kendimizi bulduğumuz, duygularımıza tercüman olan Cem Adrian’ın canlı canlı performansına şahit olmak isterseniz konseri sakın kaçırmayın. Bu büyük konser 5 Aralık’ta IF Performans’ta sizlerle olacak. Biletler tükenmeden o şanslı kişilerden olmak için acele edin.

Çocuklar için yine eğlenceli bir tiyatro geliyor. Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler 3 Aralık’ta sizlerle. Çocuklarınızla birlikte gönül rahatlığıyla izleyebileceğiniz, 7’den 70’e herkesin sevdiği bir masal olan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, saat 11.00’de Şoförler Odası Grand Düğün Salonları’nda sizlerle buluşacak. Çocuğunuz ile keyifli bir gün geçirmenizi sağlayacak bu etkinlikte sizleri gerçek cücelerden oluşan bir oyuncu kadrosu bekliyor. Şimdiden iyi seyirler…

Yine bir caz konserine ne dersiniz?

Sizleri yine bir caz gecesi bekliyor. Eskişehirlilerin caz gecelerine düşkünlüğünü biliyoruz sıradaki sizleri bekleyen mükemmel bir caz gecesi var. 5 Aralık’ta Sanat ve Kültür Sarayı - Senfoni Salonu’nda saatler 20.00’ı gösterdiğinde Eylül Ergül Wıth Strıngs Yusuf Geçay Porject etkileyici performanslarıyla karşınızda olacak. 

Arkadaşlarınızla birlikte sessiz sinema oynamaya var mısınız?

Oyunları seviyorsanız ve kendinize güveniyorsanız tam size göre bir etkinliğimiz var. Arkadaşlarınızı da tutun kollarından ve hep birlikte eğlencenin tadını çıkarın. İddialı mısınız bana fark etmez film, dizi her şeyi anlatabilirim diyorsanız grubunuzu toplayın ve en fazla puanı alarak yıldızlaşın. Sessiz Sinema Mahfil Sahne’de 5 Aralık’ta sizleri bekliyor olacak. 

Perdenin Ardındakiler, Adamlar, Madrigal, Lvbel C5 

Son dönemin yıldızı parlayan gruplarından olan Perdenin Ardındakiler, Eskişehirli sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. Sevilen şarkılarını bu kez Eskişehirli hayranlarıyla birlikte söyleyecek olan Perdenin Ardındakiler 6 Aralık'ta Milyon Performance’de etkileyici bir konsere imza atacak. Sizlerde bu konsere şahit olmak isterseniz geç olmadan biletinizi alın deriz.

Milyonların sevgilisi Adamlar Eskişehir’de. 8 Aralık’ta Milyon Performance Hall’de sevenleriyle buluşacak olan Adamlar’ı sakın kaçırmayın. Çıkardıkları her şarkıyla listeleri altüst eden grup bu kez hit şarkılarını Eskişehirlilerle birlikte söyleyecek. 

8 Aralık’ta bir konserimiz daha var. Madrigal IF’te sizlerle buluşacak. Büyük bir hayran kitlesiyle yoluna tam hız devam eden Madrigal konseri de tercihleriniz arasında olabilir.

Kaynak: Haber Merkezi