1983-1987 yılları arasında HP ve SHP rozetleri ile Eskişehir milletvekilliği yapan Münir Sevinç hayatını kaybetti. Sevinç'in cenazesi, 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Mamure Camii'nden kaldırılarak Asri Mezarlık’a defnedilecek.

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Münir Sevinç için mesaj yayınladı. Arslan “17. Dönem HP ve SHP milletvekilimiz Münir Sevinç’i kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyim. Kıymetli vekilimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve tüm CHP örgütümüze baş sağlığı dilerim. Devri daim olsun” dedi. 

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz ise 17. Dönem Halkçı Parti Eskişehir Milletvekilimiz Münir Sevinç vefat etmiştir. Cenazesi yarın (21.08.2024) öğle namazına müteakip Mamure Camiinden kaldırılıp, Asri Mezarlığa defnedilecektir. Merhuma Allahtan rahmet, Ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.

CHP Eskişehir eski milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer ile CHP eski İl Başkanı Abdüldakir Adar gibi çok sayıda partili Münir Sevinç için başsağlığı mesajı yayınladı.

Kaynak: Haber Merkezi