Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, sporun şehre olan katkısının önemine dikkat çekerek, gençlerin sporla buluşmasını teşvik etmeyi hedeflediklerini belirtti. Ünlüce, “Amatör kulüplerimize verdiğimiz desteği arttırarak şehrimizin spor altyapısını güçlendirmeye devam edeceğiz,” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin bu yılki katkıları, sporun gelişimi adına atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Belediyenin Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi tarafından koordine edilen bu destek, kulüplerin faaliyetlerini sürdürebilmesi için hayati bir rol oynuyor.

Kulüp başkanları ve spor camiası, belediyenin sağladığı bu katkıların genç sporcular için büyük bir fırsat sunduğunu ifade ederken, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Başkanı Sadri Atam, Başkan Ünlüce’ye teşekkür etti. Ünlüce de, “Amatör spor camiamızın her zaman yanında olacağız ve sporun her alanında başarıyı hedeflemeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu

Kaynak: Spor Servisi