Eskişehirspor’da dört gözle beklenen transferle başlamak üzere. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok ve Teknik Direktör Ergün Ortakçı’nın transfer listesi bir hayli uzun. 150’den fazla oyuncunun yer aldığı listede şu ana kadar 40’dan fazla oyuncuyla görüşüldü. Sezonu şampiyon tamamlayarak bir üst lige çıkmanın hedefinde olan Kırmızı Şimşekler’de yaklaşık 25 transferin yapılması bekleniyor.

TRANSFERLER ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADAN İTİBAREN BAŞLAYABİLİR

Başkan Ulaş Entok, transfer için acele etmeyecekleri, nokta atışı transferler yapmak istediklerini belirterek, “Eskişehirspor’a gelmek isteyen oyuncu çok. Bizim de elimizde kapsamlı bir listemiz var. Teknik direktörümüz ve yönetim kadromuzla bir araya gelerek değerlendirmeler yapıyor en doğru isimler için ince eleyip sık dokuyoruz. Resmi imzalar önümüzdeki haftadan itibaren başlayabilir. Aynı zamanda maliyet araştırmalarımız da devam ediyor” dedi.

“BELİRLEDİĞİMİZ BİR TRANSFER POLİTİKASI VAR”

Eskişehirspor Futbol Şube Sorumlusu Safa Üstünbaş ise, “Transfer listelerimizi gözden geçirdik. 150 kişilik bir havuz var. Hem bizim hem hocamızın listesinde bulunan isimler bulunuyor listelerimizi harmanladık. Oyuncularla temasa geçeceğiz. Belirlediğimiz bir transfer politikası var. Eskişehirspor’a hem bütçemize uygun hem de takıma başarı sağlayacak isimler üzerinde duracağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Spor Servisi