Eskişehirspor sezona iddialı bir giriş yaparak şampiyonlukla tamamlamak istiyor. Sil baştan kurulan bir takım yaratan yönetim şampiyonluk parolası ile yola çıkıyor. Yeni transferler hazırlık maçlarındaki görüntüleri ile memnun etmişti. Takımın birbirine hızlı adapte oluşu Teknik Direktör Ergun Ortakcı ve yönetimi memnun etti. Sezona büyük bir umutla girmeye hazırlanan Eskişehirspor, taraftarına ve tüm şehre şampiyonluk armağan etmek istiyor.

“Hep birlikte bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum”

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, yeni sezona dair umut dolu acıkmalarda bulundu. Entok, “Bu sene hem sabretme hem de kucaklaşma sezonumuz olacak. Sabırla bekleyerek, çalışarak, hep birlikte bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Tesislerde personelle ilgili elimizden geldiğince çalışıyoruz. Burada herkesin mutluluğu için yönetim olarak çaba harcıyoruz. Tesislerde çimlerde dahi çok büyük emek var. Tesislerde yapılan çalışmalar var. Herkes görev ve sorumluluk bilincinde” dedi.

“Takımımızın hiçbir geliri yok”

Entok, takımın gelirinin olmadığını ve kaynak yaratmaya çalıştıklarını belirterek,  “Kombinelere taraftarımızdan ilgi bekliyoruz. Çünkü takımımızın hiçbir geliri yok. Kaynaklar yaratmaya çalışıyoruz. En önemli gelir kaynaklarımız ledler, kuşaklar, localar ve kombineler. Bu konuda taraftarımızdan destek bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konulara ilginin artmasını bekliyoruz” ifadelerine ye verdi.

Kaynak: Spor Servisi