Eskişehir'de eğitim camiasının sevilen isimlerinden Emine Tuç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde müdür yardımcılığı kadrosu 6'ya çıkarılırken, Murat Arıcan da kadrolu olarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atandı. 

Emine Tuç, yıllarca Eskişehir’de eğitim yöneticisi olarak başarılı işlere imza atmış bir isim olarak tanınıyor. Tuç'un İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanması, eğitim camiasında sevinçle karşılandı. Başarılı eğitimcinin yeni görevinde de eğitim öğretime önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Emine Tuç kimdir? 

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Fransızca Öğretmenliği Bölümü mezunu olan Emine Tuç, ilk görevine Batman'da Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu'nda başladı. Daha sonra Batman 19 Mayıs İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmenliği, Eskişehir Ata İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmenliği ve müdür yardımcılığı, Melahat Ünügür Ortaokulu'nda Müdür Başyardımcılığı, Milli Zafer ve Ertuğrulgazi İlkokulları'nda ise Okul Müdürü olarak görev yaptı.

Muhabir: Beste Temel