Geçtiğimiz günlerde AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Filenin Sultanları’nın başarılarını kutlama paylaşımlarında milli sporcuların bacaklarını, bir önceki kutlama paylaşımında ise tümüyle kadınları buğulamıştı.

Sözcü TV ekranlarında Ebru Baki’nin Para Politika programına katılan gazeteci Deniz Zeyrek bu paylaşımlara çok sinirlenerek bazı açıklamalarda bulundu.

Sözcü Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek “Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Erkekse sapıklığından, kadınsa kıskançlığından yapmıştır diyeceğim ama bu bile mantıklı gelmiyor. Sigmund Freud yaşasaydı bunları bir analiz ederdi. Fotoğrafa bakınca tahrik olan tipler demek ki bunlar. Bu adamlar böyle adamlar kadına başka bir bakış açıları yok. Adam fotoğrafa bakınca tahrik olduğunu iddia ediyor yani. Bu ülkede böyle bir gerçek var yani. Bu zihniyetteki insanları Sigmund Freud’a havale ediyorum. Keşke yaşasaydı” diyerek paylaşımı yapan milletvekiline tepki gösterdi. 

Aynı programdaki başka konuk isim olan gazeteci İsmail Saymaz ise, bu tarz gerici zihniyetlerin sonu olmadığını bunların sapkınlık derecesinde ilerlediğini söyleyerek düşüncelerini dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi